Wie zijn we

60 jaar ervaring

Het kantoor, opgericht door de heer René Parmentier, bestaat ondertussen meer dan 60 jaar. Patrik De Jonghe en Ann Parmentier namen de fakkel over in 1994. En bouwden het kantoor uit tot wat het op vandaag is.

In 2018 werd het kantoor uitgebreid met de instap van Thijs Debruyne. Door zijn jarenlange ervaring in een Big-Four kantoor is dit de perfecte stap voor de toekomst. De visies van Patrik De Jonghe en Thijs Debruyne werden op elkaar afgestemd en samen vormen zij de perfecte tandem.

Accountancy Parmentier

Met samen ondertussen meer dan 60 jaar ervaring hebben bestuurders Patrik De Jonghe en Thijs Debruyne zich sterk geprofileerd in de markt. Door hun werkervaring en gevolgde opleidingen hebben zij een bagage vol vakkundigheid opgebouwd.

Deze wijsheid scherpt hun inzichten bij diverse dossiers en topics. Op hun beurt brengen zij deze kennis over aan de personeelsleden.

Wie zijn we

Accountancy Parmentier heeft zijn naam gemaakt als fiscaal en financieel advieskantoor, gespecialiseerd in familiale opvolging, overnames, herstructurering & accountancy. Met onze vakkundigheid kunnen we klanten op een professionele wijze ondersteunen. Echter hameren we evenzeer op een toegankelijke, persoonlijke werksfeer met de klant. Ons kantoor is befaamd voor het vooruitstreven, beter willen doen voor het cliënteel en dat uit zich ook in de praktijk.
Accountancy Parmentier

Waarmee kunnen we u helpen?

Gespecialiseerd advies op maat

Herstructurering

Familiale opvolging en overnames

Accountancy & Fiscaliteit